fbpx

Viatges per fer amb gossos

5 viatges per fer amb gossos | El teu millor amic sempre al teu costat

Què hi ha millor que compartir la vida amb qui vols, amb la teva família? I naturalment el teu gos en forma part. Per això, cada vegada són més les persones que volen veure món amb els seus animals de companyia i busquen poder fer viatges per fer amb gossos.

Això sí, abans de llançar-te a viure una aventura amb els teus peluts, el millor és que vinguis a consulta i ens expliquis a on voleu a anar, per veure si necessita portar alguna vacuna concreta o si et podem donar alguna recomanació.

Bons viatges per fer amb gossos

Trobar els perfectes viatges per fer amb gossos pot arribar a ser tot un desafiament, però nosaltres volem que ho passeu d’allò més bé. Per això, et deixem algunes propostes que poden ser fantàstiques per viatjar amb els teus peluts.

Coneixes Noruega?

Doncs sense cap dubte és un dels millors viatges per fer amb el teu millor amic, ja que la naturalesa té un protagonisme absolut. Podreu fer trekking i gaudir dels seus meravellosos paisatges, i el millor és que si els portes lligats poden entrar a gairebé qualsevol lloc. Això sí, pel que fa a les vacunes i desparasitacions és un país molt estricte, però no et preocupis, que d’això ens encarreguem nosaltres.

Hi ha una ruta meravellosa per fer en cotxe, la que uneix Bergen i Ålesund. Al llarg d’ella, podràs veure el fiord Sognefjord, unes illes i pobles increïbles, i, en Ålesund veuràs unes construccions d’estil modernista.

Irlanda, una destinació de molts viatges

Irlanda és un país fantàstic per anar amb els teus peluts. A més d’estar especialitzats en turisme amb mascotes, et permet visitar zones exclusives per a cans. En aquests recorreguts hi ha llocs on provar la gastronomia local i recórrer un munt de llocs increïbles.

França, oh Lalá!

Quina meravellosos viatges per fer amb la teva mascota ofereix aquest país! No només hi ha molts hotels que permeten allotjar-te amb els teus amics peluts, sinó que té una enorme oferta per fer amb ells. Natura, castells impressionants i platges meravelloses en les que els gossos poden córrer o passejar. Sens dubte és una destinació imprescindible que heu de gaudir.

Escòcia, el país de les Gaites

Ja sabem que la Gran Bretanya és un país on es valora moltíssim el benestar de les mascotes en general, i per això qualsevol país que pertanyi a ella és un gran destí.

En aquest cas, Escòcia és un lloc fantàstic per anar amb el teu gos, això sí, sempre que estigui vacunat adequadament i porti el seu microxip. A Escòcia als High Lands són un paratge natural esquitxat de castells pels quals podreu donar grans passejos i desconnectar de absolutament tot.

Itàlia

És un altre país “dog friendly” en què la majoria d’hotels i establiments accepten gossets. Pots fer la ruta de Cinque Terre a la província de La Spezia, per exemple, o gaudir de les seves viles.

No importa la ruta que trieu del viatges per fer amb gossos sempre i quan el teu gos estigui en les millors condicions per a això. Si estàs pensant en sortir a viatjar, vine a veure’ns.