fbpx

La Universitat Autònoma de Barcelona és líder en algunes matèries de les quals destaquem Veterinària i es poiciona en un prestigiós 33è lloc del QS World University Rankings, llista que analitza les millors facultats i escoles del món per disciplines.

La UAB ocupa una posició destacada en els rànquings universitaris internacionals més prestigiosos i influents. En els darrers anys, aquest reconeixement s’ha vist afavorit per l’impacte creixent de la recerca, la millora constant de la qualitat de la docència i la capacitat d’atreure talent tant nacional com internacional. Aquesta progressió ha estat clau a l’hora d’anar avançant posicions fins a situar-se entre les primeres universitats espanyoles en els dos rànquings universitaris principals: el QS World University Rànquing i el Times Higher Education World University Rànquing.

Josep de la Fuente Professor associat UAB Facultat Veterinària

 

El Dr. Josep de la Fuente, responsable del Servei de Traumatologia i Ortopèdia de l’Hospital Veterinari de Catalunya (HVC), també treballa des de fa 27 anys com a Professor Associat a la Universitat Autònoma de Barcelona.
En la Facultat de Veterinaria de la UAB imparteix classes de Cirurgia a alumnes de 3r i de 4rt curs, i a més, també forma part del Servei de Cirurgia del Hospital Clinic Veterinari de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Dr. Josep de la Fuente es va llicenciar a la Facultat de Veterinaria de Sarragossa i després va fer el seu treball de Doctorat en la Facultat de Veterinària de Barcelona, concretament en el tractament quirúrgic de la displàsia de maluc en el gos, sent la especialitat de Traumatologia i Ortopèdia a la que es dedica en exclusivitat.