fbpx

Traumatologia i ortopèdia

Els nostres especialistes se centren en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de diversos trastorns musculoesquelètics

L’HVC acull un equip de veterinaris especialitzats dedicats a la traumatologia i a l’ortopèdia que desenvolupen els seus serveis a Òdena, Roc Verd–Esplugues i Sarrià. 

Els cirurgians ortopèdics i el seu equip especialitzat d’infermeria de l’HVC, liderat pel Dr. Josep de la Fuente, formen part d’un equip integrat i multidisciplinar de professionals de la veterinària que ofereixen una atenció individual i dedicada durant tot el dia als nostres pacients.

Ens apassiona entendre l’evolució de les malalties dels petits animals i ens esforcem per nodrir i animar les generacions actuals i futures de veterinaris mitjançant l’aprenentatge continu.

Tenir aquesta experiència treballant en unitat sota un mateix sostre, ens permet centrar-nos a oferir l’excel·lència en tots els aspectes de les necessitats clíniques i emocionals dels vostres animals de companyia.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.