fbpx

Servei d'urgències presencial durant les 24 hores del dia

Urgències

A l’Hospital Veterinari de Catalunya sabem el que la seva mascota significa per a vostè, per aquest motiu oferim un servei presencial i integral d’urgències durant les 24 hores del dia.

La nostra missió és donar un servei de qualitat, comptem amb instal·lacions d’avançada tecnologia i amb una infraestructura perfectament adaptada a qualsevol tipus d’intervenció o bé revisió per a la seva mascota.

Sempre a punt

A més comptem amb un equip de professionals altament qualificats.
En els Hospitals Veterinaris d’Òdena i Esplugues (Roc Verd) trobarà el servei d’urgències durant les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana (de dilluns a diumenge).

En cas d’urgència aconsellem trucar prèviament a l’hospital, en cas que la urgència ho impedeixi per altres factors, si us plau dirigeixi al hospital més proper.

Urgències les 24 Hores

Vol una assegurança HVC?

HVC Pet Care i HVC Pet Care Plus són dues assistències veterinàries per cobrir les despeses de la seva mascota durant el transcurs de tota la seva vida, des que són cadells fins a la seva vellesa. Aquesta assegurança veterinària inclou tots els casos en què es pugui trobar, tant per malalties com per accidents. També en el cas que el seu gos o gat tingui problemes per causa d’una altra malaltia crònica, congènita o hereditària.

A l’Hospital Veterinari de Catalunya vetllem per la salut i qualitat de vida de la seva mascota, per això hem creat aquests dos nivells de mútues veterinàries.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.

> Contacta

Direcció

BV-1031, 554, 08711 Òdena, Barcelona
Tel. 93 803 12 68

Newsletter

Subscrigui's al nostra butlletí informatiu i beneficiï's de les nostres promocions exclusives per a clients.

suscriute