fbpx

Vocació clínica i passió real pels animals

Servei Mèdic

El grup Hospital Veterinari de Catalunya fundat per Anoia Veterinària l’any 1986, actualment compta amb 3 hospitals veterinaris amb servei 24 hores i 7 clíniques veterinàries en horari de dilluns a dissabte.

Gràcies a l’esforç, treball constant i dedicació, l’Hospital Veterinari de Catalunya és un referent en medicina veterinària a tot el territori. Els nostres pilars són la vocació clínica i la passió real pels animals.

El Grup HVC està format per un equip humà altament qualificat en les diferents àrees de la medicina veterinària i amb una àmplia experiència per atendre de manera totalment personalitzada el cas clínic de cada mascota.
Un equip de professionals especialitzats estan a la seva disposició, amb l’objectiu d’oferir la major atenció i cobrir qualsevol necessitat que es presenti durant les 24 hores del dia. Comptem amb la més avançada tecnologia i instal·lacions, així com l’instrumental i aparatologia necessària per a realitzar tot tipus d’intervencions quirúrgiques.

A l’Hospital Veterinari de Catalunya vetllem per la salut i qualitat de vida de la seva mascota. La nostra missió és entendre el que la seva mascota significa per vostè. Nosaltres l’entenem!

Medicina Interna

Cirurgia

Traumatologia i Ortopèdia

Neurologia

Oftalmologia

Dermatologia

Cardiologia

Oncologia

Exòtics

Etologia

Rehabilitació

Laboratori

TAC

Per més informació sobre l'equip de veterinaris i professionals de l'HVC cliqui

Vol contactar amb el servei mèdic de l’HVC?

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi’s en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.

Posem al seu abast un servei d’atenció al client ràpid i eficient perquè ens pregunti tot el que necessiti saber.

Newsletter

Subscrigui’s al nostra butlletí informatiu i beneficiï’s de les nostres promocions exclusives per a clients.

Contacte

BV-1031, 554 – 08711 Òdena, Barcelona

Tel. 93 803 12 68 / e-mail. hvc@hvc.cat