fbpx

Perruqueria

A les clíniques de l’Hospital Veterinari de Catalunya disposem d’un servei de perruqueria per a la cura i higiene de les mascotes.

Serveis de perruqueria

Posem a la seva disposició tot tipus de serveis i modalitats com:
– Stripping
– Tall a màquina
– Tall a tisora
– Descalcinar
– Tall d’ungles
– Tint de cabells de fantasia entre les novetats més actuals

A les nostres perruqueries trobarà professionals que li assessoraran del tipus de xampú i raspallat que requereix cada pelatge de cada mascota.

Aconsellem trucar abans per demanar cita o bé concertar hora.

* El servei de perruqueria el trobareu a totes les nostres clíniques excepte a l’hospital Veterinari de Catalunya de Sarrià i Esplugues (Roc Verd), de totes maneres el nostre personal li recomanarà el centre de perruqueria més proper i de confiança.

Es mereix el millor tracte

Vol una assegurança HVC?

HVC Pet Care i HVC Pet Care Plus són dues assistències veterinàries per cobrir les despeses del seu animal de companyia durant el transcurs de tota la seva vida, des que són cadells fins a la seva vellesa. Aquesta assegurança veterinari inclou tot tipus de descomptes tant per malalties com per accidents. També en el cas que el seu gos o gat tingui problemes per causa d'una altra malaltia crònica, congènita o hereditària en el primer de dia de la contractació i a posteriori. A l'Hospital Veterinari de Catalunya lluitem per la salut i qualitat de vida del seu animal de companyia, per això hem creat aquests dos nivells de mútues veterinàries.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.