fbpx
Tel. 93 803 12 68

El més important és que sigui un membre més de la família, social i equilibrat

Ensinistrament i Educació Canina

A l’Hospital Veterinari de Catalunya som especialistes en Etologia (comportament animal) i ensinistrament.
Som molt conscients de la importància de la conducta de les nostres mascotes.
Per a nosaltres el més significatiu és que siguin un membre més de la família, social i equilibrat.

En el cas del gos, aquest té una capacitat d’aprenentatge, adaptació i la possibilitat de dur a terme altres tasques, fins i tot aquelles de les quals no ha estat creat. L’aprenentatge i desenvolupament d’aquestes tasques, crea en els gossos i en els seus propietaris moltes expectatives, il·lusions, vincles i el més important, que el gos se senti realment com un membre més de la família.

Tant en gossos com en gats poden aparèixer alteracions en la seva conducta per diferents factors, per això recomanem dirigir-se a un professional d’educació canina que pugui assessorar sobre les pautes que cal seguir i dur a terme, per millorar el comportament del seu gos o gat.
Els nostres especialistes tenen els coneixements necessaris per ajudar-lo i poder trobar la millor solució.
A l’Hospital Veterinari de Catalunya comptem amb un equip multidisciplinar de professionals de la clínica veterinària, així com terapeutes canins, etòlegs, ensinistradors, etc.
En Pol Quintana, educador i terapeuta caní, forma part del nostre equip. Aporta una experiència amb més de 10 anys treballant i exercint en aquest camp. En Pol sap com millorar l’estat emocional del gos.

Els serveis d’educació canina i ensinistrament es poden dur a terme en tots els nostres centres, així com a nivell particular o bé per grups. Oferim un servei totalment personalitzat i a mida, en funció del cas de cada mascota.

Ensenyem el millor per a ells

Vol una assegurança HVC?

HVC Pet Care i HVC Pet Care Plus són dues assistències veterinàries per cobrir les despeses de la seva mascota durant el transcurs de tota la seva vida, des que són cadells fins a la seva vellesa. Aquesta assegurança veterinari inclou tots els casos en què es pugui trobar, tant per malalties com per accidents. També en el cas que el seu gos o gat tingui problemes per causa d'una altra malaltia crònica, congènita o hereditària. A l'Hospital Veterinari de Catalunya lluitem per la salut i qualitat de vida de la seva mascota, per això hem creat aquests dos nivells de mútues veterinàries.

Necessita més informació?

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.

Posem al seu abast un servei d'atenció al client ràpid i eficient perquè ens pregunti tot el que necessiti saber.

Newsletter

Subscrigui's al nostra butlletí informatiu i beneficiï's de les nostres promocions exclusives per a clients.

Contacte

BV-1031, 554, 08711 Òdena, Barcelona

Tel. 93 803 12 68

suscriute