fbpx

El més important és que sigui un membre més de la família, social i equilibrat

Educació Canina

A l’Hospital Veterinari de Catalunya som especialistes en Etologia (comportament animal) i educació canina.
Som molt conscients de la importància de la conducta dels nostres animals de companyia.
Per a nosaltres el més significatiu és que siguin un membre més de la família, social i equilibrat.

Educació Canina

 

En el cas del gos, aquest té una capacitat d’aprenentatge, adaptació i la possibilitat de dur a terme altres tasques, fins i tot aquelles de les quals no ha estat creat. L’aprenentatge i desenvolupament d’aquestes tasques, crea en els gossos i en els seus propietaris moltes expectatives, il·lusions, vincles i el més important, que el gos se senti realment com un membre més de la família.

Tant en gossos com en gats poden aparèixer alteracions en la seva conducta per diferents factors, per això recomanem dirigir-se a un professional d’educació canina que pugui assessorar sobre les pautes que cal seguir i dur a terme, per millorar el comportament del seu gos o gat.
Els nostres especialistes tenen els coneixements necessaris per ajudar-lo i poder trobar la millor solució.
A l’Hospital Veterinari de Catalunya comptem amb un equip multidisciplinar de professionals de la clínica veterinària, així com terapeutes canins, etòlegs, ensinistradors, etc.
La Màrian Guerrero, educadora i terapeuta canina, forma part del nostre equip. Aporta una experiència amb més de 6 anys treballant i exercint en aquest camp. La Màrian sap com millorar l’estat emocional del gos.

Els serveis d’educació canina i ensinistrament es poden dur a terme en tots els nostres centres, així com a nivell particular o bé per grups. Oferim un servei totalment personalitzat i a mida, en funció del cas de cada mascota.

Ensenyem el millor per a ells

Vol una assegurança HVC?

HVC Pet Care i HVC Pet Care Plus són dues assistències veterinàries per cobrir les despeses del seu animal de companyia durant el transcurs de tota la seva vida, des que són cadells fins a la seva vellesa. Aquesta assegurança veterinari inclou tot tipus de descomptes tant per malalties com per accidents. També en el cas que el seu gos o gat tingui problemes per causa d'una altra malaltia crònica, congènita o hereditària en el primer de dia de la contractació i a posteriori. A l'Hospital Veterinari de Catalunya lluitem per la salut i qualitat de vida del seu animal de companyia, per això hem creat aquests dos nivells de mútues veterinàries.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.