fbpx

Una alimentació correcta, adequada i equilibrada per a cada etapa de la seva vida

Alimentació

Una de les primeres coses que hem de fer al tenir una mascota és, informar-nos bé del tipus d’alimentació que necessita, és molt important aspectes com la composició, quantitat i suplements.

Cada etapa equival a una alimentació i quantitat diferent. L’alimentació també varia en funció de la raça.

Per una bona alimentació

Avui dia existeixen pinsos de molt bona qualitat, fet que genera que cada vegada hi hagi més tendència a aquest tipus d’alimentació i no alimentar a les nostres mascotes amb les restes d’aliments que puguem tenir a casa.

A l’Hospital Veterinari de Catalunya comptem amb les millors marques de confiança. Disposem d’alimentació de manteniment (gamma bàsica) i també una àmplia gamma de pinsos de prescripció veterinària, alimentació per a dietes energètiques o bé vegetals.

Li oferim una àmplia gamma d’alimentació per a gossos i gats, també trobarà alimentació per a conills, fures, psitàcids entre d’altres.

La importància d'una bona alimentació

Vol una assegurança HVC?

HVC Pet Care i HVC Pet Care Plus són dues assistències veterinàries per cobrir les despeses del seu animal de companyia durant el transcurs de tota la seva vida, des que són cadells fins a la seva vellesa. Aquesta assegurança veterinari inclou tot tipus de descomptes tant per malalties com per accidents. També en el cas que el seu gos o gat tingui problemes per causa d'una altra malaltia crònica, congènita o hereditària en el primer de dia de la contractació i a posteriori. A l'Hospital Veterinari de Catalunya lluitem per la salut i qualitat de vida del seu animal de companyia, per això hem creat aquests dos nivells de mútues veterinàries.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.