fbpx

Els Reis de l’Orient també pensen en els nostres gats i gossos

Els Reis de l’Orient estan a punt d’arribar…..

Els amants dels gats i els gossos són popularment coneguts per mimar de formes molt peculiars durant tot l’any als seus peluts de 4 potes, de manera que el Nadal és una excusa més per demanar als Reis  un nou regal o joguina.

Aquí us deixem grans idees de regals per als gats i gossos que ja tenen de tot!

PERSONALITZACIÓ DE LLITS O PLATS

Aquestes webs proporcionen grans varietats de regals personalitzats fantàstics. Us convido a que els doneu un cop d’ull i personalitzeu aquells plats amb el nom del vostre animal de companyia o bé amb un llit súper comfortable amb control de temperatura o normal perquè estigui molt a gust i potser oblidin el vostre sofà.

 

 

Molts gossos gaudeixen amb els peluixos, especialment quan fan soroll al mossegar-los. Altres els agrada el sol fet de tenir alguna cosa a la boca com si aflorés aquell instint de tenir la presa entre les seves dents, altres els tenen com a companys de llit o joc.

D’altra banda tenim als felins gaudint fins a l’extenuació, amb ninots farcits amb CATNIP. El Catnip és una planta aromàtica que va seduir totalment al teu gat passi el que passi, fet que el converteix en un regal estrella.

 

 

Un dels regals estrella d’aquestes festes de Nadal és l’anomenat llança llaminadures amb càmera FURBO DOG o també en diferent grau el robot llança pilotes de IFECT. Furbo és una càmera intel·ligent per a gossos que li permet veure, parlar i fins i tot llançar llaminadures al nostre gos.

S’ha dissenyat amb l’aportació d’entrenadors professionals i veterinaris amb l’objectiu de garantir que el nostre gos pugui sentir la nostra presència i el nostre afecte tot i no estar presents físicament. Us deixem un vídeo perquè veieu com funciona.

 

 

Pels gats hi ha altres coses molt atractives que us volem mostrar a continuació. Es tracta d’una roda d’exercici fantàstica que ajudarà a que el vostre animal de companyia mantingui un perfecte estat de forma i es reflecteixi en la seva salut. El seu nom comercial és One Fast Cat i a molts us recordarà la típica roda per rosegadors que tenen moltes llars però en aquest cas en grans dimensions.

 

 

Després també disposem de les plataformes interactives como la que es veu a la  imagen inferior de Trixie, on podem posar menjar repartit entre els espais.  Aquest tipus d’activitats ajuden a que el gos o el gat mengin de forma més lenta i per tant més saludable.

 

 

Feliç dia de Reis 

 

 

Si t’ha agradat aquesta publicació també et podria agradar: Mushing.