fbpx

Displàsia de colze, técnica SHO – Dr. Josep de la Fuente

Cas clínic

 

El Dr. Josep de la Fuente va operar a la Duna a l’Hospital Veterinari d’Òdena, d’una displàsia de colze mitjançant una tècnica quirúrgica molt innovadora com és la SHO (Sliding Humeral Osteotomy).

L’evolució de Duna va ser excepcional després de ser intervinguda quirúrgicament amb aquesta cirurgia tan pionera, eficaç i d’excel·lents resultats.

SHO (Sliding Humeral Osteotomy)

 

La displàsia de colze (DC) és la patologia de desenvolupament més comú del membre toràcic en l’espècie canina, caracteritzada per dolor articular i coixeses en races grans i gegantes. Engloba una sèrie de patologies del colze en els gossos, entre les quals s’inclouen: Fragmentació del procés coronoideo, osteocondritis disecante, no unió del procés ancóneo, malaltia del compartiment medial i ossificació incompleta del còndil humera.

És una tècnica modificadora de la biomecànica de l’articulació del colze, que ha estat desenvolupada en el Laboratori de Recerca Ortopédica de la Universitat de Califòrnia pel Dr Schulz. El procediment es basa en tècniques similars utilitzades en persones amb artritis de genoll. Mitjançant aquesta tècnica es modifica l’alineació del membre anterior de tal forma que les forces de compressió no actuïn sobre la zona de cartílag danyat sinó sobre el cartílag sa. Aquesta modificació alleuja el dolor del frec de l’húmer amb el radi i cubi, a més de disminuir la progressió de osteoartrosis a llarg termini.

Dr. Josep de la Fuente

 

Doctor en Veterinària (PhD)
Professor Associat de la Facultat de Veterinària de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona)
Membre del Comitè Tècnic del GEVO (Grup d’especialistes en Traumatologia i Ortopèdia d’AVEPA)
Acreditat per AVEPA en Traumatologia i Ortopèdia
AOVET Faculty (Association for the Osteosynthesis)
Membre del Consell Editorial de la revista VCOT (Veterinary and Comparative Orthopaedics and Traumatology
Membre del Consell Editorial de la revista CONSULTA
President de la SETOV durant el 2007 al 2010 (Societat Espanyola de Traumatologia i Ortopèdia Veterinària)

Servicios

ONEDA

Urgències

Sabem el que la seva mascota significa per a vostè, per aquest motiu posem a la seva disposició un servei presencial i integral d’urgències durant les 24 hores del dia.

Adiestramiento

Ensinistrament

Som especialistes en Etologia (comportament animal) i ensinistrament. Som conscients de la importància de la conducta de les nostres mascotes.

Formación

Formació

La formació de les persones cada vegada és més imprescindible per poder accedir a un lloc de treball, impartim una formació més especialitzada i pràctica.

Peluqueria

Perruqueria

A les clíniques HVC disposem d’un servei de perruqueria per a la cura i higiene de les nostres mascotes.

Residencia

Residència

A l’Hospital Veterinari de Catalunya a Òdena disposem d’unes àmplies i còmodes instal·lacions per a la seva mascota.

Alimentación

Alimentació

Una de les primeres coses que hem de fer al tenir una mascota és, informar-nos bé del tipus d’alimentació que necessita.

Necessita més informació?

Si desitja realitzar alguna altra consulta, demanar un pressupost o necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi’s en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.

Posem al seu abast un servei d’atenció al client ràpid i eficient perquè ens pregunti tot el que necessiti saber.

Newsletter

Subscrigui’s al nostra butlletí informatiu i beneficiï’s de les nostres promocions exclusives per a clients.

Contacte

BV-1031, 554 – 08711 Òdena, Barcelona

Tel. 93 803 12 68 / e-mail. hvc@hvc.cat

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d11933.79125190281!2d1.6202887!3d41.6028271!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x73bd9a2d7d34bfa1!2sHospital+Veterinari+de+Catalunya!5e0!3m2!1ses!2ses!4v1470227348761" width="100%" height="100%" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>