fbpx

On portar els animals protegits?

L’Hospital Veterinari de Catalunya i l’Hospital Veterinari de Catalunya Roc Verd seran a partir d’aquest nou any, centres col.laboradors del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Qualsevol persona que es trovi una espècie protegida podrà portar-lo en un dels dos hospitals perquè ells tinguin cura de forma apropiada dels exemplars lliurats per particulars, evitant el màxim la seva manipulació i es mantindran en un lloc tranquil i en condicions adients.

Per qualsevol dubte que a vostè se li generi truqui a aquests dos telèfon: Òdena 93 803 12 68 i Roc Verd a Esplugues el 93 473 11 66.

Si t’ha agradat aquesta publicació de On portar els animals protegits ?, també et podria interessar: Nova gamma d’alimentació.

Per a qualsevol altra consulta, pot escriure’ns al nostre correu, a través del nostre formulari de contacte o bé pot trucar-nos als nostres telèfons de contacte: Òdena 93 803 12 68 i Roc Verd a Esplugues el 93 473 11 66 i estarem encantats de poder-li ajudar.

Disposem d’assegurances mèdiques que podrà trobar al nostre web, perquè la seva mascota estigui totalment coberta per al seu benestar i per la seva tranquil·litat.