fbpx

Novetats amb l’arribada de la calor

Els laboratoris MSD, han presentat a l’hospital veterinari de Catalunya el seu nou producte: BRAVECTO.

Què és i per què serveix?

És un nou antiparasitari extern que es pren com si fos una llaminadura, és masticable i amb una alta palatabilitat i tolerància. Protegeix contra les puces i les paparres durant 3 mesos sense resistències.

És segur per la seva família i el seu gos. Aconsegueix eliminar les puces i les paparres al 100% a les 12 hores d’haver-s’ho pres. No hem d’esperar per poder-lo banyar o evitar que es mulli. És únic en el mercat i diferent de les opcions que hi ha actualment. És la millor solució per no haver d’estar pendent del calendari.

Si t’ha agradat aquesta publicació de Novetats amb l’arribada de la calor, també et podria interessar: On portar els animals protegits?

Per a qualsevol altra consulta, pot escriure’ns al nostre correu, a través del nostre formulari de contacte o bé pot trucar-nos als nostres telèfons de contacte: Òdena 93 803 12 68 i Roc Verd a Esplugues el 93 473 11 66 i estarem encantats de poder-li ajudar.

Disposem d’assegurances mèdiques que podrà trobar al nostre web, perquè la seva mascota estigui totalment coberta per al seu benestar i per la seva tranquil·litat.