fbpx

Neurologia i neurocirurgia

El vostre animal de companyia té a la seva disposició el servei de diagnòstic i tractament de neurologia i neurocirurgia de l’HVC, per tractar problemes amb el cervell, la medul·la espinal, els nervis o els músculs

El sistema nerviós és molt complex, arriba a totes les parts del cos. Té diversos components, incloent el cervell, la medul·la espinal, els nervis i les unions entre els nervis i els teixits com el múscul.

No és estrany, doncs, que els trastorns neurològics puguin tenir moltes causes diferents i es puguin presentar de diverses maneres. Les anomalies poden aparèixer de manera gradual o sobtada, amb o sense trauma associat. Alguns signes, com ara convulsions o paràlisi, poden apuntar fortament al sistema nerviós, mentre que altres poden ser menys evidents.

Atès que el sistema nerviós no es pot observar directament, es requereix un examen acurat i, en alguns casos, proves diagnòstiques avançades com la ressonància magnètica o TAC per aconseguir un diagnòstic precís. Fins i tot amb aquesta informació a mà, l’experiència clínica prèvia i la familiaritat amb els darrers avenços, el tractament pot ser complicat. 

L’equip de Neurologia i Neurocirurgia de l’HVC, liderat pel veterinari Xavier Cornet, aporta una gran experiència en aquestes situacions difícils. Fem servir els nostres coneixements, tècniques de diagnòstic per aconseguir els millors resultats possibles per als gats i gossos que són tan estimats per les seves famílies. Atès que la intervenció precoç pot ser crucial per a la gestió exitosa d’algunes afeccions greus, recomanem que qualsevol animal de companyia sigui derivat ràpidament per a una avaluació i atenció especialitzada.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.