fbpx

Medicina interna

El servei de medicina interna de l’HVC està especialitzat en diagnosticar quina malaltia pateix el seu animal de companyia, especialment aquelles que són difícils d’esbrinar

Una de les majors dificultats de la medicina veterinària és que els nostres animals de companyia no poden parlar i dir-nos què els molesta. De vegades, la resposta es troba en les proves que realitza el nostre equip de medicina general però a vegades la resposta no és tant òbvia, fins i tot amb moltes proves.

El servei de medicina interna de l’HVC està especialitzat en investigar per assolir un diagnostic que expliqui quina malaltia pateix el seu animal de companyia,  especialment aquelles que són difícils d’esbrinar.

El nostre equip inclou infermeres experimentades i especialitzades en medicina interna amb formació i reciclatge constant. Tots treballem junts per oferir al teu animal de companyia  la millor cura possible. És habitual que el nostre equip faci reunions diàries (rondes) per parlar dels nostres pacients perquè tinguis 5 cervells entrenats especialitzats pensant en el seu pelut.

També treballarem estretament amb altres departaments del nostre hospital (cirurgia, neurologia, cardiologia, oftalmologia, dermatologia, oncologia) en cas que el seu animal de companyia tingui múltiples afeccions i ens esforcem per buscar la millor atenció en tot moment.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.