fbpx

Medicina del comportament

La bona educació canina i felina és la pedra angular del benestar dins el nucli familiar quan convivim diverses espècies al mateix lloc

La medicina del comportament és una ciència transversal que cada cop més es fa més visible als nostres centres mèdics i que estudia el comportament dels animals en un sentit molt ampli on es posa de manifest la influència del seu ambient i la seva interacció amb la seva família humana.

Els nostres professionals estan compromesos amb el benestar dels animals i també el de les seves famílies. Per això creiem que cada cop és més important que els animals, éssers altament sensitius, puguin establir relacions saludables amb les seves famílies humanes.

Cada dia tenim més casos de problemes de comportament que si s’atenen a temps i es segueixen les recomanacions dels nostres professionals poden tenir un bon pronòstic i una vida feliç tan per l’animal com per les seves famílies.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.