fbpx

Al Grup Hospital Veterinari de Catalunya hem adquirit un escàner, equip de tomografia computeritzada TC, Revolution ACT de General Electric Healthcare amb un multidetector volumètric helicoïdal Clarity Hilight i detector DAS de 16 imatges per rotació.

Amb aquest aparell volem aconseguir consolidar-nos i ser un referent gràcies aquest gran pas en la nostra capacitat diagnòstica, donat que es tracta d’un escàner d’última generació amb una gran definició.

Avui en dia no es concep un diagnòstic d’un procés oncològic, neurològic , traumatològic, etc., sense les imatges definitives d’un TC.

Per aquest motiu hem adequat les nostres instal·lacions d’Òdena per tal poder donar aquest servei a tots els nostres clients, tant a particulars com a professionals,  doncs no hi ha cap hospital veterinari que disposi d’aquesta tecnologia fora de la ciutat de Barcelona, Girona o la Facultat de Veterinària de la UAB.

L’aparell estarà operatiu a partir del dia 15 de Juny amb l’objectiu d’oferir una nova eina diagnòstica a tots els nostres pacients i seguir així donant el millor tracte i la millor tecnologia dins la professió veterinària.