fbpx

Laboratori propi

Disposar d’un laboratori propi ens permet realitzar els tractaments en curts terminis de temps

L’HVC disposa de laboratori clínic propi indispensable en molts casos per permetre als professionals veterinaris un diagnòstic  i una immediatesa que sovint és determinant en quadres urgents.

El nostre laboratori específic  compta amb infraestructures per realizar analítiques de bioquímica, hematologia, hormones, immunologia de les principals malalties infeccioses, coagulació, determinación de grups sanguinis, urianàlisi, proteinogrames, cultius de fongs, microscopia, parasitología.

Buscant sempre incorporar noves tècniques per ampliar al màxim el servei específic per a les nostres mascotes. A més treballem amb laboratoris d’alt prestigi nacionals i internacionals per la realització de totes aquelles proves més específiques.

L’HVC disposa d’un equip especialitzat de persones altament qualificades en laboratori clínic (tècnics de laboratori, biòlegs, veterinaris) que treballen coordinadament per donar servei a tots els nostres centres.

El diferencial del grup HVC és el seu capital humà, i per ell prestem especial atenció a la seva formació i millora continua. Cada professional desenvolupa el seu treball conscient de que darrere de cada mostra hi ha un pacient i una família que pateix per l’estat del seu animal de companyia.

La nostra línia estratègica està basada en el desenvolupament de les persones, rigor científic i orientació als nostres veterinaris per tal de que puguin oferir el millor tractament mèdica en cada cas.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.