fbpx

La primera visita al veterinari és vital. És el professional indicat que millor ens aconsellarà i resoldrà tots aquells dubtes que puguem tenir, des dels més bàsics fins als més complexes. Aquesta primera visita, ben feta i ben entesa pels propietaris, evita molts problemes en el futur. És necessari portar amb nosaltres tota la documentació que tinguem de l’animal: certificat de compra, cartilla sanitària, targeta d’identificació, etc. La cartilla és un element indispensable, ja que és el reflex de tots els actes quirúrgics i de tractaments que es realitzaran al nostre animal. La cartilla a més de registrar i posar-hi els segells de les vacunes, serveix com a historial clínic de la mascota.
A banda de la cartilla sanitària, el veterinari tindrà un historial mèdic complert des del primer dia que l’animal entra a la consulta fins l’últim. Aquest historial mèdic pot ser reclamat pel propietari en qualsevol moment, i en cap cas el veterinari pot negar-se a subministrar-lo.

El veterinari s’ha de convertir en un bon amic del nostre cadell.
Hem de confiar al veterinari l’elecció d’un pinso de qualitat contrastada, ja que l’alimentació ben entesa és una ciència complicada i pot portar-nos a patologies en un futur. Hi ha moltes marques comercials de primera qualitat que ens asseguren que no tindrem problemes.
Si amb aquest primer contacte el veterinari observa qualsevol anomalia, en funció de la gravetat d’aquesta, decidirà com solucionar-la i quines opcions existeixen per fer-ho.
En molts casos hi ha patologies que són de difícil solució ( malformació cardíaca congènita, per exemple) i que només amb  una petita exploració es pot detectar.

A més d’evitar qualsevol tipus d’ensurt volem el millor per la seva mascota, creiem que la medicina preventiva és el futur, per aquest motiu hem creat un sistema sanitari propi. Si vol més informació sobre les assistències veterinàries de l’Hospital Veterinari de Catalunya cliqui AQUÍ. 

 

Per més informació pot deixar el seu comentari i un dels nostres veterinaris atendrà la seva sol·licitud de manera personalitzada.