fbpx

Gossos que no deixen anar pèl.

Existeixen races de gossos que no deixen anar pèl?

Alguna vegada ha estat un impediment per tu tenir un gos per la quantitat de pèl que s’ha de netejar tots els dies? Bé, si t’agrada la idea de tenir un gosset, això no hauria de ser un problema.

No obstant, a l’HVC t’anem a ensenyar algunes races de gossos que no deixen anar pèl.  Estàs a punt per descobrir-les? Doncs, som-hi!

Quines races hi ha de gossos que no deixen anar pèl?

Doncs si, encara que et sembli mentida, hi ha gossos que no deixen anar pèl. Això pot ser quelcom beneficiós per les persones que tenen al·lèrgia al pèl d’aquests animals.

No hi ha res millor que agafar al nostre pelut, pujar-lo a la nostra falda i acariciar-lo tot el dia, però si pateixes al·lèrgia pot ser un problema. Per sort, aquests són alguns dels gossos que no deixen pèl.

És important que sàpigues que, realment, l’al·lèrgia l’origina la proteïna que hi ha a la caspa i a les cèl.lules de la pell i el pèl.

El canitx

Potser et pot resultar una mica estrany que aquest petitó no deixi anar pèl amb la quantitat que té, amb aquests tirabuixons tan bonics. Doncs és cert, el canitx és un dels gossos que no deixen pèl, encara que la cura del seu pelatge requereix molta atenció. 

Aquesta raça és tranquil·la, i és perfecta per tenir a casa amb els més petits.

El Yorkshire, un altre dels gossos que no deixa anar pèl

El Yorkshire Terrier també està a la llista dels gossos que no deixen anar pèl, ideal per casa pel seu caràcter afable i obedient, encara que, és cert, que són una mica nervisosos.

Tot i que el Yorkshire és petit, té un pèl que creix ràpid, però que això no t’enganyi, el pèl és molt fort, i això fa que no li caigui. 

El West Highland Terrier

Coneguts com Westies, aquests gossos són afables, afectuosos i dolços. És veritat que el seu pèl requereix cures, però també tenen el pèl fort, i això els fa estar entre els gossos que no deixen anar pèl.

Solen bordar força, però també són molt bonics i els encanta estar amb les seves famílies.

El teckel

El teckel és l’anomenat gos salsitxa de tota la vida. Els teckels eren gossos que es feien servir en la caça originàriament, cosa que per sort, ja no passa. No deixa anar pèl i són petits, tranquils i molt intel·ligents i, sobretot, animals que necessiten molta activitat i exercici. 

Shih Tzu

Aquesta raça t’encantarà. A pesar de que tenen el pèl llarg, no deixen gens de pèl. És d’origen xinès i és molt entranyable. En el seus orígens era l’animal de les llars xineses, i avui en dia és perfecte per tenir-lo a casa. És més o menys tranquil, i el seu pèl necessita molt raspallat.

Kommondor, el més simpàtic dels gossos que no deixen anar pèl

Un gos amb rastes? Doncs si, aquest és el kommondor, un dels gossos que no deixen pèl i que és un gos de marcat caràcter guardià. Això no evita que sigui un gos tranquil i juganer, carinyós amb tots.

Como veus, el pèl dels gossets no és un impediment per no tenir-ne un. Explica’ns, coneixies aquesta raça?

Vine a veure’ns!

Per qualsevol consulta podeu trucar a qualsevol dels nostres centres i demanar cita.

A l’HVC estem a la teva disposició per respondre a qualsevol dubte o pregunta que tinguis.

Si t’ha agradat aquesta publicació de “Gossos que no deixen anar pèl. Existeixen races?” també et podria interessar: 4 animals salvatges que són confosos com animals domèstics.