fbpx
Tel. 93 803 12 68

El millor vincle amb el teu animal de companyia

Cursos d’Educació Canina

Formació Veterinària – Hospital Veterinari de Catalunya

La formació de les persones cada vegada és més imprescindible per poder accedir a un lloc de treball, per això a l’Hospital Veterinari de Catalunya apostem per donar una formació molt més especialitzada i pràctica en les àrees que nosaltres dominem.

Curs de formació a persones i educació canina

A l’Hospital Veterinari de Catalunya som especialistes en educar propietaris i  als seus animals de companyia. Som molt conscients de la importància de la conducta de les nostres animals.

El més significatiu és que la nostra mascota sigui un membre més de la família, sociable i equilibrat. El gos té una capacitat d’aprenentatge, adaptació i la possibilitat de dur a terme altres tasques, fins i tot aquelles per les quals no ha estat creat. L’aprenentatge i desenvolupament d’aquestes tasques, crea en els gossos i en els seus propietaris moltes expectatives, il·lusions, vincles i el més important, que el gos se senti realment com un membre de la família.

Pràctiques i continguts del curs d’obediència i ensinistrament caní

En aquest curs de formació a persones i d’educació canina, es treballen els coneixements i les tècniques que permeten realitzar l’educació bàsica del gos, perquè adquireixi les normes elementals de convivència adequant el seu comportament a l’entorn humà que l’envolta.

Amb aquesta formació tan completa a les persones i als animals podem evitar petits problemes de convivència, ja que moltes conductes pròpies del gos poden resultar molestes. En la majoria dels casos aplicar els coneixements òptims i adequats sobre l’educació canina, permet evitar o corregir conductes com poden ser l’agressivitat, destructivitat, hàbits incorrectes d’higiene, estrès i ansietat. L’objectiu és aconseguir un caràcter més estable i equilibrat, ja que en algunes característiques del temperament del gos poden ser controlats amb més facilitat mitjançant una correcta educació canina.

Equip docent

Professor: Pol Quintana, instructor de gossos d’utilitat, formador de guies canins per empreses de seguretat, formador de professionals per unitats canines de la UAB, educador i terapeuta caní, i tècnic en teràpies assistides amb gossos.

Lloc de les classes presencials:

Hospital Veterinari de Catalunya a Òdena.

Horari:
A convenir.

POL QUINTANA

Necessita més informació?

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.

Posem al seu abast un servei d'atenció al client ràpid i eficient perquè ens pregunti tot el que necessiti saber.

Newsletter

Subscrigui's al nostra butlletí informatiu i beneficiï's de les nostres promocions exclusives per a clients.

Contacte

BV-1031, 554, 08711 Òdena, Barcelona

Tel. 93 803 12 68

suscriute