fbpx

El passat 28-29 d’abril el Dr. Josep de la Fuente va ser convidat a donar unes conferencies al “XVI Congreso de Especialidades Veterinarias de AVEPA”. Aquest Congres es va celebrar al Palacio de Congresos Euskalduna de Bilbao, i va acollir a més de 800 persones en les seves diferents especialitats. Durant la seva conferencia el Dr. Josep de la Fuente va parlar sobre les diferents opcions que actualment hi han per a poder tractar els problemes de les luxacions de maluc.

GTA – Congreso Especialidades Veterinarias: L’any 2002 es va inaugurar aquest projecte amb la celebració del seu primer Congrés a la Facultat de Veterinària de la UCM de Madrid. Van ser 9 grups de treball d’AVEPA els que van presentar els seus programes, i 300 veterinaris van assistir a les seves activitats.

Durant aquests 16 anys, el “Congreso de Especialidades Veterinarias de AVEPA” s’ha organitzat en diferents facultats de Veterinària com Madrid, Barcelona, València, Saragossa i Còrdova.
L’evolució del Congrés ha estat molt positiva en aquests 16 anys, arribant fins aquesta darrera edició celebrada a Bilbao amb més de 800 assistents.
Els objectius des de l’inici del Congrés s’han basat en poder oferir una plataforma als grups d’especialitats d’AVEPA que permet facilitar logística, organització i comunicació de les seves activitats, aprofitar les múltiples sinergies entre els seus programes científics davant de l’interès dels assistents, i concentrar per la major oferta global un important nombre de veterinaris que poden assistir a diferents sessions.

Paral.lelament aquests Congressos han permès arribar a diferents zones geogràfiques i apropar la formació a zones on normalment era complicat oferir programes científics amb diferents conferencies simultànies.
També ha contribuït per acostar la professió clínica a les facultats de veterinària, als seus departaments, i a fer partícip de les activitats de l’Associació a la Universitat.
Aquest ja madur congrés ha suposat una nova oferta de formació basada en el veritable nucli dels líders en les diferents especialitats veterinàries.

 

JOSEP DE LA FUENTE - GTA Avepa

 

El Dr. Josep de la Fuente és el responsable del Servei de Traumatologia i Ortopèdia de l’Hospital Veterinari de Catalunya.
És Doctor en Veterinària per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).
Professor Associat de la Facultat de Veterinària de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).
Acreditat per AVEPA en Traumatologia i Ortopèdia.
Membre Ambassador de AOVET (Association for the Osteosynthesis).
Lector oficial de radiografies de displàsia de la SETOV.
Acreditat oficial en el mètode PennHIP (Radiografia de distracció).
Membre del Consell Editorial de la revista VCOT (Veterinary and Comparative Orthopaedics and Traumatology) i ha estat President de la SETOV (Sociedad Española de Traumatología y Ortopedia Veterinaria).