fbpx

Els passats 16 i 17 de novembre, el Dr. Josep de la Fuente va ser convidat a donar unes xerrades al “Màster de Traumatologia i Ortopèdia Veterinària” que organitza la Facultat de Veterinària de la Universitat Complutense de Madrid.
Aquest Màster és la principal certificació i el de més prestigi que s’imparteix actualment a nivell nacional en aquesta especialitat, on van participar alumnes tant de l’estat espanyol com d’altres nacionalitats (Irlanda, Xile, Mèxic i Qatar).
Durant les xerrades exposades pel Dr. Josep de la Fuente es va parlar sobre les patologies articulars a nivell de carp, del tars i del maluc, on van ser seguides pels assistents amb gran interès.

Dr. Josep de la Fuente - Facultad Veterinaria Universidad Complutense de Madrid

El Dr. Josep de la Fuente és el responsable del Servei de Traumatologia i Ortopèdia de l’Hospital Veterinari de Catalunya.
És Doctor en Veterinària per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i ha estat Professor Associat de la Facultat de Veterinària de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) del 1990 al 2017.
Acreditat per AVEPA en Traumatologia i Ortopèdia.
Membre Ambassador-Lecturerde AOVET (Association for the Osteosynthesis).
Lector oficial de radiografies de displàsia de la SETOV.
Acreditat oficial en el mètode PennHIP (Radiografia de distracció) per l’Universitat de Pensilvania (USA).
Membre del Consell Editorial de la revista VCOT (Veterinary and Comparative Orthopaedics and Traumatology i ha estat President de la SETOV (Sociedad Española de Traumatología y Ortopedia Veterinaria) del 2008 al 2011.