fbpx

El passat 14 i 15 desembre el Dr. Josep de la Fuente va ser convidat a donar unes xerrades al “Màster de Traumatologia i Ortopèdia Veterinària” que organitza la Facultat de Veterinària de la Universitat Complutense de Madrid. Aquest Màster és la principal certificació que s’imparteix actualment a Espanya en aquesta especialitat.

Durant aquest curs, el Dr. Josep de la Fuente va parlar sobre les patologies quirúrgiques més freqüents que es localitzen tant a nivell del carp com a nivell del tars, i també va impartir uns tallers pràctics sobre aquestes afeccions.

 

josep-de-la-fuente-hvc

 

El Dr. Josep de la Fuente és el responsable del Servei de Traumatologia i Ortopèdia de l’Hospital Veterinari de Catalunya.
És Doctor en Veterinària, Professor Associat de la Facultat de Veterinària de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).
Acreditat per AVEPA en Traumatologia i Ortopèdia.
Lecturer de AOVET (Association for the Osteosynthesis).
Membre del Consell Editorial de la revista VCOT (Veterinary and Comparative Orthopaedics and Traumatology) i ha estat President de la SETOV (Sociedad Española de Traumatología y Ortopedia Veterinaria).