fbpx

L’educació en positiu és una filosofia d’ensenyament, on s’utilitza el reforç positiu (premis, carícies, menjar, joc, etc…) i on és primordial el respecte cap a l’animal, evitant tot tipus de càstigs físics.

Els avantatges d’educar amb un reforç positiu és beneficiós a més de divertit i aconseguirà un vincle més estret. Despertaràs al gos un alt interés cap a l’ensinistrament i aixó farà que aprengui més ràpidament. Amb aquest mètode es pot educar a qualsevol gos, no importa l’edat ni la raça.

L’aprenentatge del gos a través de l’educació en positiu és per tota la vida.
UN NOU CONCEPTE D’EDUCACIÓ CANINA

El primer concepte és treballar sobre la part emocional del gos (necessitats bàsiques) impartint classes teòriques amb el propietari. Això juntament amb la pràctica en el camp d’ensinistrament.
LA FILOSOFIA

La nostra filosofia és que els gossos aprenguin de manera natural i fàcil sense conflictes a través del reforç positiu, millorant les pautes de comunicació i creant un estret vincle de confiança entre el propietari i la mascota.

APUNTI’S ALS CURSOS DE:
Comportament caní, obediència bàsica i avançada amb clicker, teràpia per a gossos amb agressivitat, pors, estrés, ansietat per separació, frisbee dog i habilitats canines.