fbpx

El passat 17-19 febrer el Dr. Josep de la Fuente va ser convidat a donar unes xerrades al “XXII Congreso Internacional de la S.E.C.I.V.E. (Sociedad Española de Cirugía Veterinaria)” que es va celebrar a la ciutat de Múrcia.
En aquest Congrés es van abordar diferents aspectes de les patologies ortopèdiques que amb més freqüència afecten al gos i al gat.
Congrés organitzat per la Sociedad Española de Cirugía Veterinaria i l‘Hospital Clínic Veterinari de la Universitat de Múrcia.

La Societat Espanyola de Cirurgia Veterinària S.E.C.I.V.E. és una societat científica que acull als professors universitaris de Medicina i Cirurgia Animal amb activitat docent, investigadora i assistencial en Cirurgia, Diagnòstic per Imatge i Anestesiologia, a més dels veterinaris amb activitat privada interessats en aquestes àrees de la Medicina Veterinària.

 

 

El Dr. Josep de la Fuente és el responsable del Servei de Traumatologia i Ortopèdia de l’Hospital Veterinari de Catalunya.
És Doctor en Veterinària per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).
Professor Associat de la Facultat de Veterinària de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).
Acreditat per AVEPA en Traumatologia i Ortopèdia.
Lecturer de AOVET (Association for the Osteosynthesis).
Membre del Consell Editorial de la revista VCOT (Veterinary and Comparative Orthopaedics and Traumatology) i ha estat President de la SETOV (Sociedad Española de Traumatología y Ortopedia Veterinaria).