fbpx

El Dr. Josep De La Fuente ponent al VIII curs de cirugia articular de la SETOV celebrat al CCMIJU

Els passats 24 i 25 de novembre el Dr. Josep de la Fuente va ser convidat en qualitat de ponent al “VIII curs de Cirurgia Articular” organitzat per la SETOV (Sociedad Española de Traumatología y Ortopedia Veterinaria) i es va celebrar al prestigiós CCMIJU (Centro de Cirugía de Mínima Invasión) de Càceres.

El CCMIJU és un dels que gaudeixen de més prestigi a nivell mundial, a més és una institució multidisciplinar dedicada a la investigació, formació i innovació en l’àmbit de les ciències mèdiques. Posseeix una dilatada experiència en investigació traslacional, en diversos camps d’especialització: Laparoscòpia, Endoscòpia, Microcirurgia, Diagnòstic i Terapèutica Endoluminal, Anestesiologia, Farmacologia, Bioenginyeria i Tecnologies Sanitàries, Teràpia Cel·lular i Reproducció Assistida.
Actua com CRO (Contract Research Organization) especialitzada en assajos preclínics “in vivo” per a la indústria farmacèutica-biotecnològica i de dispositius mèdics.

 

Josep-de-la-Fuente--CCMI

El Dr. Josep de la Fuente és el responsable del Servei de Traumatologia i Ortopèdia de l’Hospital Veterinari de Catalunya.
És Doctor en Veterinària per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i ha estat Professor Associat de la Facultat de Veterinària de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) del 1990 al 2017.
Acreditat per AVEPA en Traumatologia i Ortopèdia.
Membre Ambassador-Lecturerde AOVET (Association for the Osteosynthesis).
Lector oficial de radiografies de displàsia de la SETOV.
Acreditat oficial en el mètode PennHIP (Radiografia de distracció) per l’Universitat de Pensilvania (USA).
Membre del Consell Editorial de la revista VCOT (Veterinary and Comparative Orthopaedics and Traumatology i ha estat President de la SETOV (Sociedad Española de Traumatología y Ortopedia Veterinaria) del 2008 al 2011.