fbpx

Diagnòstic per imatge

Tecnologia avaçada al servei del nostres pacients

El diagnòstic per la imatge és una branca de la medicina molt present en el dia a dia del sistema sanitari. Engloba totes les tècniques que es fan servir per observar a l’interior del cos i ajuda a tenir informació rellevant per assolir un diagnòstic sobre una possible malaltia. 

Les imatges com les radiografies o el TAC, poden donar pistes sobre on es troba el problema o confirmar una sospita. També serveixen per fer el seguiment de l’evolució d’una malaltia; per fer proves preoperatòries, amb les quals assegurar-se que no hi ha cap problema de salut que pugui interferir en la intervenció, o per obtenir un “full de ruta” del cos de cara a l’operació.

Cal tenir en compte que, com totes les tecnologies sanitàries, hi ha beneficis evidents, però també és cert que no se’n pot abusar. Per aquest motiu, totes les proves només han de ser prescrites quan siguin estrictament necessàries.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.