fbpx

Dermatologia

Les malalties de la pell, inclosa la infecció de l’oïda, és un dels motius més comuns per portar els animals domèstics  al veterinari.

Els trastorns de la pell poden ser molt difícils de diagnosticar i tractar, sovint esdevenen crònics o recurrents. De vegades, els canvis a la pell es desencadenen per altres factors, i la gestió amb èxit d’aquest problemes acaben amb la detecció de malalties subjacents associats a problemes de la pell. 

L’equip de Dermatologia de l’HVC, liderat per la veterinària Carla Roch, està altament qualificat per desenvolupar qualsevol pla de tractament de forma assolible i efectiva per a cada pacient i investigar i gestionar malalties complexes de la pell. Sabem com de frustrant pot ser per les famílies fer front a la irritació i el malestar dels problemes de pell que afecten als seus companys de quatre potes. 

A partir de les nostres capacitats de diagnòstic avançades i de la nostra experiència i experiència clínica, el nostre objectiu és arribar a l’arrel del problema i desenvolupar un pla de gestió pràctic i eficaç que aporti una millora duradora de la qualitat de vida de tothom.

L’al·lèrgia és una causa comuna de malalties de la pell, i l’equip de dermatologia de l’HVC ofereix un servei integral de proves d’al·lèrgens i immunoteràpia. D’acord amb el nostre compromís d’oferir els estàndards d’atenció més alts possibles, també som un dels pocs serveis de dermatologia a a que ofereix tractament amb la nova tècnica anomenada Phovia que utilitza l’energia lumínica (FLE) per reduir el temps de recuperació i accelerar la regeneració de la pell.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.