fbpx

Com escollir el gos més adequat per a cada família?

La resposta a aquesta pregunta no és senzilla. Cal tenir en compte el tipus i necessitats particulars de cada família. No és el mateix una família de gent jove esportista que va cada cap de setmana a la muntanya, que una família de gent gran que només treu el gos a fer les seves necessitats durant 30 minuts cada dia.

En general si que ens hem de guiar per aquesta premissa però mai al 100%. És cert que cada tipus de raça té unes necessitats i comportament establert, encara que qui determina el comportament en la majoria dels casos és el propi individu!

Per tant pel sol fet de ser d’una raça en concret no vol dir que aquell individuo s’hagi de comportar i tingui les necessitats del estàndard racial. S’ha d’aplicar el sentit comú en l’elecció, per exemple, si la família on anirà a viure esta formada per gent gran o jove, o bé família nombrosa. També és important tenir en compte alguns aspectes i premisses com la mida, necessitats i comportament.

Per més informació sobre com escollir el gos més adient per a cada família pot deixar el seu comentari i un dels nostres veterinaris atendrà la seva sol·licitud de manera personalitzada.

Si t’ha agradat aquesta publicació, també et podria interessar: a quina edat es pot educar un gos.

Per a qualsevol altra consulta, pot escriure’ns al nostre correu, a través del nostre formulari de contacte o bé pot trucar-nos als nostres telèfons de contacte i estarem encantats de poder-li ajudar.

Disposem d’assegurances mèdiques que podrà trobar al nostre web, perquè la seva mascota estigui totalment coberta per al seu benestar i per la seva tranquil·litat.