fbpx

Collar antiparasitari o pipeta? | Protegeix al teu gos

Els teus gossets són part de la teva família, i a l’HVC som molt conscients d’això. És precisament per aquesta raó per la que, quan arribes amb ells a consulta, els tractem i els mimem como tu ho faries, i, també per això, volem que sempre tinguin la salut de ferro.

En aquest post t’ajudarem a com mantenir-los segurs de paràsits, i anem  a respondre a la pregunta de si és millor utilitzar un collar antiparasitari o pipeta. Ambdues formes de protecció tenen les seves avantatges i els seus  inconvenients. Estàs llest per descobrir-ho amb nosaltres?

La pipeta

Abans d’entrar a decidir si fer servir collar antiparasitari o pipeta, has de conèixer cadascun dels elements una mica, no et sembla? Parlem en esta ocasió de la pipeta antiparasitària.

La pipeta és un líquid per combatre els paràsits que s’utilitza a mode de protecció externa contra aquests molestos inquilins no desitjats. Si bé, per lo general, quan vens a consulta li posem nosaltres al teu gosset, és molt fàcil aplicar-la a casa.

L’únic que hauràs de fer es posar-la sobre la pell, i immediatament quedarà protegit durant setmanes. És molt eficaç per combatre les puces i les paparres. Això sí, és fonamental que no es quedi només al pel, ja que si no entra en contacte amb la pell perdria tota la seva eficàcia. Aplica-la sobre la dermis. També és important que el teu gosset no es llepi la pell el dia de la seva aplicació perquè no s’intoxiqui, i no el banyis durant las 48 hores següents.

Collar antiparasitari

El collar antiparàsits se’ls posa a les mascotes al coll per evitar paràsits, com el seu nom indica. Porta diversos químics que repel·leixen a aquests animals durant més temps que les pipetes. En general, l’efecte dura entre 6 i 8 mesos.

Els collars no resulten molestos per al gos, i un cop col·locats comencen a actuar, encara que no de forma immediata. Això sí, no es recomanen per a gossets amb problemes de pell.

Aleshores que li poso al meu gos, collar antiparasitari o pipeta?

Cal tenir en compte que, ja que cada mètode té els seus avantatges, el millor és combinar-los i fer servir els dos al mateix temps. Això sí, en cas que tinguis qualsevol dubte sobre l’ús de qualsevol dels dos i de la seva possible combinació, no ho facis. Vine a veure’ns i pregunta’ns tots els teus dubtes.

Puces i paparres, un enemic important pel teu gos

Els paràsits que més fàcilment poden atacar al teu gosset són les puces i les paparres. És important que els nostres amics peluts no en tinguin perquè poden danyar molt seriosament la salut dels nostres gossets. No solament poden fer-los ferides de la mateixa picada, sinó que poden ser transmissores de malalties i infeccions. A més, també poden afectar les persones.

A l’HVC et recomanem de manera exhaustiva que protegeixis als teus peluts d’aquests insectes, i que perquè estiguin en perfecte estat, amb pipetes o collars.

Què utilitzes tu? Explica’ns-ho!

Per qualsevol consulta podeu trucar a qualsevol dels nostres centres i demanar cita.

A l’HVC estem a la teva disposició per respondre a qualsevol dubte o pregunta que tinguis.

Si t’ha agradat aquesta publicació de “Collar antiparasitari o pipeta? | Protegeix al teu gos” també et podria interessar: Dolor d’orella en gossos | Causes i remeis casolans.