fbpx

Instal·lacions innovadores i un equip professional per millorar la qualitat de vida de la seva mascota

Urgències 24 hores

Grup HVC

El grup Hospital Veterinari de Catalunya fundat per Anoia Veterinària l’any 1986, actualment compta amb 2 hospitals veterinaris amb servei 24 hores i 8 clíniques veterinàries en horari de dilluns a dissabte.

Gràcies a l’esforç, treball constant i dedicació, l’Hospital Veterinari de Catalunya és un referent en medicina veterinària a tot el territori. Els nostres pilars són la vocació clínica i la passió real pels animals.

El Grup HVC està format per un equip humà altament qualificat en les diferents àrees de la medicina veterinària i amb una àmplia experiència per atendre de manera totalment personalitzada el cas clínic de cada mascota.

Un equip de professionals especialitzats estan a la seva disposició, amb l’objectiu d’oferir la major atenció i cobrir qualsevol necessitat que es presenti durant les 24 hores del dia. Comptem amb la més avançada tecnologia i instal·lacions, així com l’instrumental i aparatologia necessària per a realitzar tot tipus d’intervencions quirúrgiques.

A l’Hospital Veterinari de Catalunya vetllem per la salut i qualitat de vida de la seva mascota. La nostra missió és entendre el que la seva mascota significa per vostè. Nosaltres l’entenem!

Clíniques HVC

HVC Òdena

HVC Roc Verd

HVC Sarrià

Centre Castelao Hospitalet

Anoia Veterinària Esparreguera

Anoia Veterinària Masquefa

Centre Veterinari Cervera

Anoia Veterinària Igualada

Anoia Veterinària Olesa

Anoia Veterinària Piera

Vol una assegurança HVC?

Amb un preu anual fix, la seva mascota sempre quedarà coberta davant qualsevol eventualitat que es pugui presentar.

Contacta amb nosaltres

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.

> Contacta

Newsletter

Subscrigui's al nostra butlletí informatiu i beneficiï's de les nostres promocions exclusives per a clients.

Contacte

BV-1031, 554, 08711 Òdena, Barcelona

Tel. 93 803 12 68

suscriute