fbpx

Assistències veterinàries HVC Pet Care

Què és l’Assistència Veterinària HVC Pet Care i HVC Pet Care Plus?

HVC Pet Care i HVC Pet Care Plus són dues assistències veterinàries per cobrir les despeses de la seva mascota durant el transcurs de tota la seva vida, des que són cadells fins a la seva vellesa. Aquesta assegurança veterinari inclou tots els casos en què es pugui trobar, tant per malalties com per accidents. També en el cas que el seu gos o gat tingui problemes per causa d’una altra malaltia crònica, congènita o hereditària.

A l’Hospital Veterinari de Catalunya vetllem per la salut i qualitat de vida de la seva mascota, per això hem creat aquests dos nivells de mútues veterinàries:

HVC Pet Care: Aquesta assistència veterinària cobreix les situacions més comuns i les actuacions mèdiques més comuns amb grans descomptes amb les de major risc.

HVC Pet Care Plus: És una assistència veterinària que cobreix totes les situacions mèdiques sense límit d’import.

És com disposar d’una Seguretat Social amb l’atenció clínica privada.

És molt important la tranquil·litat que passi el que passi, podem atendre a la seva mascota sense tenir en compte la despesa que això suposi, atès que no hi ha límit d’import ni de sinestres anuals, al contrari del que succeeix amb les assegurances normals.

El regal més encertat per a aquest Nadal. Regali salut a la seva mascota, regali les Mútues HVC Pet Care.

Per a més informació sobre les assegurances HVC PET CARE cliqui AQUÍ, o bé deixi el seu comentari i atendrem la seva sol·licitud de manera personalitzada.