fbpx

Més de 7.000 mutualistes ens avalen

També per a gats

L’Assistència HVC no és només un pla de salut: és la nova forma d’entendre la medicina veterinària.

HVC Pet Care i HVC Pet Care Plus són dues assistències veterinàries per cobrir les despeses del seu animal de companyia durant el transcurs de tota la seva vida, des que són cadells fins a la seva vellesa. Aquesta assegurança veterinari inclou tots els casos en què es pugui trobar, tant per malalties com per accidents. També en el cas que el seu gos o gat tingui problemes per causa d’una altra malaltia crònica, congènita o hereditària.

A l’Hospital Veterinari de Catalunya vetllem per la salut i qualitat de vida del seu pelut, per això hem creat aquests dos nivells de mútues veterinàries:

 HVC Pet Care: Aquesta assistència veterinària cobreix les situacions més comuns de medicina preventiva i les actuacions mèdiques més comuns amb grans descomptes amb les de major risc.

HVC Pet Care Plus: És una assistència veterinària que cobreix totes les situacions mèdiques amb descomptes fins al 50%.

És molt important la tranquil·litat que passi el que passi, podem atendre al seu animal de companyia minimitzant la despesa que això suposi, atès que no hi ha límit d’import ni de sinestres anuals, al contrari del que succeeix amb les assegurances normals. La nostra prioritat, la salut i el benestar del pelut de la casa. 

Pet Care BÀSICA

Pet Care PLUS

Té dubtes?

Consulti la nostra pàgina de preguntes freqüents

Newsletter

Subscrigui’s al nostra butlletí informatiu i beneficiï’s de les nostres promocions exclusives per a clients.

Contacte

BV-1031, 554 – 08711 Òdena, Barcelona

Tel. 93 803 12 68 / e-mail. hvc@hvc.cat