fbpx

Quan arriba el bon temps, és quan som més conscients que cal protegir la nostra mascota contra els principals paràsits externs que poden agafar. Som més conscients de la proliferació d’aquests insectes perquè habitualment tenim més contacte amb la natura que duran els mesos de fred. Si que és cert que alguns paràsits són més habituals a l’estiu però cal recordar que la temperatura a dins de casa sol ser sempre bastant similar a  i a l’hivern i que si entra algun paràsit a casa, encara que estiguem en l’època de fred, aquest no es morirà i seguirà reproduint-se en aquell entorn.

Per això es recomana protegir al nostre animal durant tot l’any.

Cada cop hi ha més productes al mercat que són efectius per prevenir aquestes infeccions (puces, paparres, àcars, mosquits ). Poden ser comprimits orals, pipetes, collars, esprais…..

Segons l’habitat del nostre animal, la vida que dugui i les característiques físiques que tingui ( per exemple si són molt peluts ) li anirà millor un producte o un altre.

Com a norma general, les pipetes s’administren a sobre la pell un cop al mes. Segons el fabricant i la manera d’absorció de la pipeta poden  dipositar-se en un sol punt o repartir-se per tota la zona dorsal de l’animal, sempre buscant el contacte del producte amb la pell , ja que si queda sobre el pèl no fa l’efecte desitjat.

La freqüència d’administració es pot augmentar segons el paràsit que vulguem protegir, a vegades no protegeixen contra paparres durant 4 setmanes i s’ha d’administrar abans , cada 3 setmanes. Si l’animal es mulla o s’ha banyat l’efectivitat del producte també pot variar.

Cal informar-se bé en el seu veterinari de confiança, qui l’assessorarà de quina pipeta li pot anar millor a la seva mascota, com i cada quan li ha de posar.

Per a més informació pot deixar el seu comentari i atendrem la seva sol·licitud amb la major brevetat possible i de manera totalment personalitzada.