fbpx

Animals de companyia

TOP 4 animals de companyia més comuns del món

Per a quants de vosaltres els vostres gossos o els vostres gats són molts més que animals de companyia? Per a nosaltres, és clar que ho són.

Ja fa bastants anys que aquests animals de companyia no són simplement mascotes, sinó membres de la família a qui cal cuidar i als quals estimem molt. Tenim una responsabilitat amb ells, i en HVC ho sabem i els cuidem com es mereixen. Però no només els gossos i els gats són els que són a casa.

Els animals de companyia més comuns a tot el món

Si t’agraden els animals fa una ullada, que t’ensenyarem quins són els animals de companyia que més es tenen a casa a tot el món. Potser t’inspires i et decideixes a acollir a un, això sí, sempre que els proporcionis la millor atenció tant mèdica com personal.

Els gossos són els reis

Hi ha algú que no pensi en un gos quan pensi en animals de companyia?

Els gossos són membres de la família, companys fidels que proporcionen companyia i un afecte incondicional. Són amics amb els que pots comptar sempre. Això sí, hi ha races de gossos que són més adequades que altres per a diferents situacions i circumstàncies.

Gats

Tot i que els gats estan els segons en aquesta classificació, hi ha molts que afirmen que en realitat, hi ha més gats que gossos com a mascotes. El que sí és ben cert que els gats estan guanyant molta popularitat, tot i que encara hi ha molt desconeixement sobre aquests animals, i molts falsos mites que cal desmuntar.

Els gats són animals molt intel·ligents, i n’hi ha de moltes races i moltes personalitats diferents. No obstant això, et convidem a que coneguis a aquests increïbles animals.

Hamster

Els hamsters són molt populars en les cases en què viuen nens, els encanten. De fet, el primer animal de companyia que solen tenir els més joves és aquest.

Tot i que el hamster no és un animal que hagi de tenir unes cures molt complicades, sí que és veritat que ha d’estar sempre net i amb bona temperatura.

La seva gàbia ha de ser adequada i estar homologada, ja que és on va a fer la seva vida. I, naturalment, cal anar amb compte perquè no s’escapi i pugui fer-se mal o rosegar cables o similars.

Ocells

També és molt fàcil veure ocells de tota mena i condició en les cases de tot el món. Des periquitos fins agapornis, els ocells són una de les mascotes més populars. És important tenir una bona temperatura a casa perquè estiguin còmodes.

Peixos

T’has parat a mirar alguna vegada un aquari? Dóna una sensació de relaxació, i això és perquè els peixos són animals tranquils. Si vas a tenir a aquests animals a casa, el millor és que segueixis les instruccions i indicacions que et puguin donar les teves veterinaris.

Com veus hi ha diferents tipus d’animals de companyia que pots tenir a casa. No importa quina tinguis sempre i quan els proporcions la millor atenció.