fbpx

8 mesures preventives pel veterinari | COVID-19

Com saps, durant el confinament que hem patit amb motiu del COVID-19, la majoria dels negocis han estat tancats, però, les clíniques i hospitals veterinaris com nosaltres no. Hem estat oberts i en guàrdia per velar per la salut dels teus amics, això si, adoptant totes les mesures preventives pel veterinari.

Aquest temps és i ha estat difícil per a tots, clients i professionals, ja que hem tingut que fer front a una situació que mai havíem conegut.

No obstant, a l’HVC seguim estrictament les recomanacions del Col·legi Veterinari establint les següents mesures preventives pel Veterinari en cas de tenir que acudir a consulta.

Mesures preventives per anar al veterinari

Aquestes són algunes de les que hem adoptat per garantir la seguretat dels nostres clients i professionals.

Sol·licitud de cita prèvia

Para evitar aglomeracions a les nostres instal·lacions, abans d’anar, sol·licitem que el client tingui cita prèvia. Si et sorgeix qualsevol dubte, el millor és que et posis en contacte amb nosaltres.

Límit de temps per consulta

Si bé no podem preveure quant de temps dedicarem a cada pacient, sí podem ajustar els temps per evitar que hi hagi altres clients esperant junts a la sala d’espera.

Distància de seguretat

En tot moment es recomana mantenir la distància de seguretat de dos metres, i és aconsellable no apropar-se al mostrador i evitar el contacte físic amb qualsevol element del nostre hospital.

Evitar aglomeracions

Hi ha moments en els que pot haver moltes persones esperant amb els seus animals a ser ateses. En aquests moments, el millor que es pot fer és esperar el teu torn fora de les instal·lacions, per què no hi hagi moltes persones dins.

A la consulta amb el teu amic

Sempre i quan portis la teva mascareta, podràs entrar a la consulta amb el teu amic pelut, perquè no es senti sol. No obstant, és millor que entre ell amb qualsevol dels nostres professionals. No oblidis que la consulta és un espai de mes o menys reduïts te tamany. 

Desinfecció de totes les instal·lacions com a mesura preventiva pel  veterinari

Hi ha moltes vegades en les que no pensem  en que no solament els clients tenen que estar protegits, sinó també el nostre equip. Per això, realitzarem tasques de neteja i ens assegurem de que els nostres veterinaris segueixin tots els protocols de seguretat.

Fem us de mascaretes, guants i tots els elements de l’hospital estiguin correctament desinfectats, com les taules i aparells que utilitzem amb cada pacient cada.

Gel desinfectant a disposició dels nostres clients

Encara que és més que recomanable portar guants, a l’HVC posem a disposició dels nostres clients gel desinfectant que recomanem fer servir a l’entrar i al sortir de les nostres instal·lacions. 

Hospitalitzacions

En el cas de que tinguis al teu amic hospitalitzat, no et preocupis. Rep les millors atencions. Això sí, i sobre tot si hi ha altres pacients hospitalitzats, hauràs de venir al centre en el moment en què t’indiquin els nostres companys.

Totes aquestes mesures les adoptem per garantir la seguretat en les nostres instal·lacions tant de clients com de veterinaris. No obstant, i com sempre, seguim al peu del canó perquè els teus amics estiguin sans.

A l’HVC estem a la teva disposició per respondre a qualsevol dubte o pregunta que tinguis.

Per qualsevol consulta o dubte, podeu trucar a qualsevol dels nostres centres i demanar cita.

Si t’ha agradat aquesta publicació de “8 mesures preventives pel veterinari | COVID-19” també et podria interessar: 5 regals per gossos.