fbpx

5 regals per gossos | Celebra el nadal amb el teu millor amic

A l’HVC no ens cansem de dir-ho: els nostres peluts són els nostres millors amics. Però és molt més que això, els gossos són part de la nostra família, i els volem i els donem carícies. I, per descomptat compartim la nostra vida amb ells.

Ara venen unes dates que són molt importants per a la família, i malgrat tota la situació que vivim amb el Coronavirus, farem el possible per estar amb qui volem. Per aquest motiu, els regals per a gossos per Nadal són imprescindibles també.

De tota manera, tingues una cosa en compte. El teu pelut l’únic que vol és estar al teu costat, amb tu, així que li importarà molt poc si compres regals per a gossos.

Regals per gossos fantàstics per aquest Nadal

Fer regals per gossos exigeix exactament el mateix que per regalar alguna cosa als humans. Igual que tens que conèixer a la teva parella per fer-li aquell regal nadalenc, tens que conèixer al teu gosset. Saber què li agrada, i així encertaràs de ple. Anem a veure algunes coses que es puguin regalar per Nadal al teu pelut.

Un llitet calentó

Per Nadal sol fer fred, i segur que no vols que el teu gos tingui fred. Aleshores, què millor que regalar-li un còmode, esponjós i ben calentó llit per què dormi el millor possible? Existeixen un sense fi de models i formes de llit per gossets, des de sofàs fins a cistelles toves… Tot depèn del que estiguis buscant.

Mantes per gossets: regals per a gossos

Mira com els agrada als gossos tapar-se!! Bé, que els tapis. Per això, si busques regals per a gossos per Nadal amb els que vagis a encertar segur, un d’ells es una manta per deixar-los al sofà.

Les hi són d’una gran varietat, des de amb pel fins a mantes elèctriques, passant per la manta clàssica de llana. Qualsevol d’elles serà un regal fantàstic, i farà que s’enrosquin en qualsevol lloc i que dormin sense passar res de fred.

Abrics per gossos

Encara que hi ha moltes persones que no són partidàries, un abric farà que el teu gos no passi fred quan surti al carrer a passejar. A més a més, serà el gos més canyer del veïnat si li regales un abric original.

Joguines, una opció segura

Doncs sí, les joguines els encanten a qualsevol pelut. Però és important saber que cadascun és diferent, i que per tant, a cadascú li cridarà l’atenció un tipus de joguina diferent. El què és segur és que perseguir coses els torna bojos.

Com estem cent per cent segurs de que coneixes al teu amic, sabem que escolliràs la joguina que més li agradi. Amb el que li regalis, passarà moltes hores jugant amb tu.

Corretges i arnesos

Hi ha dues coses que són fonamentals per treure al teu gos al carrer a passejar amb tota la seguretat del món per a ell, ens referim a les corretges i als arnesos. Per això, com idea sempre en pots escollir una per renovar-la.

Però explica’ns tu, què li regalaràs al teu pelut per Nadal?

A l’HVC estem a la teva disposició per respondre a qualsevol dubte o pregunta que tinguis.

Per qualsevol consulta o dubte, podeu trucar a qualsevol dels nostres centres i demanar cita.

Si t’ha agradat aquesta publicació de “5 regals per gossos” també et podria interessar: 3 infeccions en gossos i que fer en cada cas.