fbpx

5 llocs per anar amb el teu animal de companyia a desconnectar

Les vacances són una època perfecte per desconnectar en qualsevol època del any, i més si prenem amb nosaltres a tota la nostra família. Els nostres gossos, gats i altres animals són part d’aquesta família i cada vegada és més freqüent buscar llocs per anar amb tots ells.

Igual que a nosaltres, a ells els encanta sortir de la rutina, i, encara que nosaltres no ho fem, els encanta olorar llocs nous i sobretot, jugar i estar amb nosaltres.

Ara que en breu arriba l’estiu, és el moment ideal per a prendre’ns un bon i merescut descans i trencar amb la rutina de la feina, i per això et deixem alguns llocs per anar amb la teva mascota.

Els millors 5 llocs per anar amb el teu gos o gat

Sendero Garganta de Puerto Oscuro (Cádiz)

La naturalesa sempre és una forma de desconnectar increïble, i racons d’una bellesa impressionant n’hi ha a tot l’estat els que vulguis i més, i el Sendero de Puerto Oscuro, al Parc Natural Los Alcornocales (Cádiz) és un clar exemple.

Es tracta d’una senda no molt llarga però preciosa que arriba fins el naixement del riu Barbate que està localitzat entre les poblacions de Alcalá de los Gazules i Ubrique.

Parc Neolític de la Draga (Girona)

A Banyoles es troba aquest recinte tan especial. I és que el Parc Neolític de la Draga és l’únic poblat neolític que està al costat d’un llac en tota la Península Ibèrica. És fantàstic recórrer-lo i conèixer com es van trobar diferents troballes que van suposar un important avanç en el coneixement de les primeres poblacions prehistòriques.

Per descansar del passeig, pots seure a la zona de pícnic mentre et prens alguna cosa.

Platja Els Griells (Girona)

També a Girona pots fer una passejada fantàstica per la platja Els Griells. Això sí, no es podran portar animals solts, i en tot cas has de portar la documentació en regla.

És una platja de sorra fina i blanca que està a L’Estarit, perfecta per als mesos d’estiu.

Ruta de las Pasarelas (Huesca)

Si busques un lloc espectacular per sentir-te a gust de veritat, has de visitar a Osca la Ruta de les Passarel·les, plena de gorgs i cascades que pots travessar mitjançant passarel·les de ferro penjants que et permetran veure també cap avall.

La ruta té una durada d’hora i mitja o dues hores a través del riu Vera.

El bosc finés de Rascafría (Madrid)

Aquest és un altre d’aquests llocs especials del nostre país. El bosc finlandès està a la Serra Nord de Madrid, anomenat així per la seva especial paisatge, més propi de Finlàndia que de Madrid.

Hi ha un racó meravellós que amaga una cabana molt antiga i un llac amb un moll abandonat, però és una visita preciosa.

Abans de sortir de viatge…

Abans de sortir de viatge amb la família t’assegures que tot està bé, que tots tenen la documentació en regla … Amb els teus petitons també. Per això, abans de marxar, el millor que pots fer és passar-te per l’hospital per assegurar-te que la seva salut és la idònia.

Ens veiem a la tornada!

 

Si t’ha agradat aquesta publicació de “5 llocs per anar amb el teu animal de companyia a desconnectar” també et podria agradar: “Eines i estris per animals amb artrosi