fbpx

5 joguines per a gats que pots donar-li al teu gat

 

Si t’agraden els animals, ja sabràs que els gats són animals els quals els encanta jugar, i per això, has de saber quines són les millors joguines per a gats que li pots donar al teu pelut.

Per què utilitzar joguines per a gats?

Les joguines per a gats fan que el teu animal de companyia faci exercici , al temps que l’ajuden a que no perdin aquest instint natural de caça, i, com en tots els animals, fa que s’estrenyin relacions entre el gat i el propietari.

Aquest instint de caça de què parlem fa que els encantin aquelles joguines per a gats que consisteixen a perseguir coses , com petits animals de joguina. Al mercat hi ha una àmplia gamma d’aquests.

Una altra de les coses que més li agraden a un gat és jugar a fet i amagar , i per això, les joguines que l’hi permeten també els encanten.

Un altre tipus de joguines molt bones per a la seva estimulació mental és el de jocs interactius. Amb ells, el teu gat no només es entretindrà quan no ets a casa, sinó que són molt bons per a la seva estimulació mental. Igual que en el cas anterior, hi ha una gran quantitat de jocs interactius.

Canyes per a gats

Les canyes per a gats solen tenir al final unes plomes o similar que és el que el gat ha de perseguir.

És una manera perfecta de jugar amb el teu gatet.

Solen ser unes varetes d’un material molt flexible i resistent perquè el gat pugui “capturar” a la seva presa sense que es trenqui.

A més, n’hi ha també retràctils perquè les puguem guardar còmodament.

 

 

Ratolins teledirigits

Els encanten aquests ratolins! Són uns ratolins de joguina amb aspecte molt realista que es poden controlar mitjançant un comandament i que els van a fer córrer de valent. Alguns models tenen un moviment completament aleatori en manera automàtica, fins i tot es paren per fer-los més realistes.

Video ratolins teledirigits

Rascadors

N’hi ha des de molt simples fins molt sofisticats, amb diverses joguines incorporades. Sigui com sigui, el rascador permetrà al teu gat la possibilitat de gratar (això els encanta) i esmolar les ungles.

Joguines per a gats: circuits amb pilotes

Aquest és un dels jocs interactius dels que parlàvem abans. Els pots trobar de molts tipus diferents: tancats, oberts, en forma de torre, amb pilota fluorescent … el veritablement important és que durant el circuit al teu gat li encantarà mirar i tractar de caçar la pilota. És genial per treballar els seus diferents sentits.

Mòbils i penjolls

Poques joguines per a gats són tan captivadors per a ells com els mòbils. Pots trobar una varietat impressionant, de tots els tipus, colors i formes. Es poden ajustar a l’altura que necessitem i en diferents superfícies.

Quan vagis a escollir una joguina, assegurat que és adequat per al teu petitó. Tot i que l’hagis vist en molts llocs, no facis servir els típics cabdells. Poden ser perillosos. Si tens dubtes, a HVC estarem encantats de respondre totes les teves preguntes.

Vine a veure’ns i descobreix tot el que podem fer per el teu gat!

Si t’ha agradat aquesta publicació de “5 joguines per a gats que pots donar-li al teu gat” també et podria interessar: Neteja bucal d’animal de companyia.