Servei d'urgències presencial durant les 24 hores del dia

Urgències

A l’Hospital Veterinari de Catalunya sabem el que la seva mascota significa per a vostè, per aquest motiu oferim un servei presencial i integral d’urgències durant les 24 hores del dia.

La nostra missió és donar un servei de qualitat, comptem amb instal·lacions d’avançada tecnologia i amb una infraestructura perfectament adaptada a qualsevol tipus d’intervenció o bé revisió per a la seva mascota.

Sempre a punt

A més comptem amb un equip de professionals altament qualificats.
En els Hospitals Veterinaris d’Òdena, Sarrià i Esplugues (Roc Verd) trobarà el servei d’urgències durant les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana (de dilluns a diumenge).

En cas d’urgència aconsellem trucar prèviament a l’hospital, en cas que la urgència ho impedeixi per altres factors, si us plau dirigeixi al hospital més proper.

Urgències les 24 Hores

Vol una assegurança HVC?

HVC Pet Care i HVC Pet Care Plus són dues assistències veterinàries per cobrir les despeses de la seva mascota durant el transcurs de tota la seva vida, des que són cadells fins a la seva vellesa. Aquesta assegurança veterinària inclou tots els casos en què es pugui trobar, tant per malalties com per accidents. També en el cas que el seu gos o gat tingui problemes per causa d’una altra malaltia crònica, congènita o hereditària.

A l’Hospital Veterinari de Catalunya vetllem per la salut i qualitat de vida de la seva mascota, per això hem creat aquests dos nivells de mútues veterinàries.

Veure assegurances HVC

Necessita més informació?

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.

Posem al seu abast un servei d'atenció al client ràpid i eficient perquè ens pregunti tot el que necessiti saber.

Newsletter

Subscrigui's al nostra butlletí informatiu i beneficiï's de les nostres promocions exclusives per a clients.

Contacte

BV-1031, 554, 08711 Òdena, Barcelona

Tel. 93 803 12 68

E-mail. hvc@hvc.cat