Sempre a la vanguardia

Perruqueria

A les clíniques de l’Hospital Veterinari de Catalunya disposem d’un servei de perruqueria per a la cura i higiene de les mascotes.

Serveis de perruqueria

Posem a la seva disposició tot tipus de serveis i modalitats com:
– Stripping
– Tall a màquina
– Tall a tisora
– Descalcinar
– Tall d’ungles
– Tint de cabells de fantasia entre les novetats més actuals

A les nostres perruqueries trobarà professionals que li assessoraran del tipus de xampú i raspallat que requereix cada pelatge de cada mascota.

Aconsellem trucar abans per demanar cita o bé concertar hora.

* El servei de perruqueria el trobareu a totes les nostres clíniques excepte a l’hospital Veterinari de Catalunya de Sarrià i Esplugues (Roc Verd), de totes maneres el nostre personal li recomanarà el centre de perruqueria més proper i de confiança.

Es mereix el millor tracte

Vol una assegurança HVC?

HVC Pet Care i HVC Pet Care Plus són dues assistències veterinàries per cobrir les despeses de la seva mascota durant el transcurs de tota la seva vida, des que són cadells fins a la seva vellesa. Aquesta assegurança veterinari inclou tots els casos en què es pugui trobar, tant per malalties com per accidents. També en el cas que el seu gos o gat tingui problemes per causa d'una altra malaltia crònica, congènita o hereditària. A l'Hospital Veterinari de Catalunya lluitem per la salut i qualitat de vida de la seva mascota, per això hem creat aquests dos nivells de mútues veterinàries.

Veure assegurances HVC

Necessita més informació?

Si vol fer alguna altra consulta, demanar un pressupost o bé necessita més informació sobre qualsevol dels nostres serveis, posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta el més aviat possible.

Posem al seu abast un servei d'atenció al client ràpid i eficient perquè ens pregunti tot el que necessiti saber.

Newsletter

Subscrigui's al nostra butlletí informatiu i beneficiï's de les nostres promocions exclusives per a clients.

Contacte

BV-1031, 554, 08711 Òdena, Barcelona

Tel. 93 803 12 68

E-mail. hvc@hvc.cat